smithsdownunder.blogg.se

Nu flyttar vi till Narooma NSW och påbörjar ett nytt äventyr. Här vill vi dela med oss med våra upplevelser med nära, kära och ev okända! Den 28/1 2013 sticker vi!

Till Ängahagen

Hej alla barn och vuxna!

 Nu tror vi att Oscar är väldigt nära er, han har rest hem alldeles själv så nu behöver han nog många kramar och sin korg att vila i.

Vi hoppas han haft roligt i Narooma , Australien men har längtat efter er !!! Här med oss har han badat , eller tittat på när vi badat, på en strand som heter "The bar beach " och här finns det ett hajnät ! Tänk er att i havet ca 30 meter ut ligger det ett nät ändå ner till botten på havet för att hindra att några hajar kommer in och biter oss i tårna när vi badar, himla tur eller hur? Men det sägs att det inte finns så väldigt många hajar i Narooma men Jonathan vill gärna fiska efter vithaj, håll koll på bloggen så kanske det kommer ett foto på Jonathans fångst :)

 Oscar har även varit med oss i Sydney och där såg vi ett stort konstigt hus som mamma sa heter Operahuset, där inne sjunger de opera. Vi gick  runt hela hust och kollade på alla häftiga båtar i som körde förbi. Vi såg en stor båt som nog skulle kunna åka hela vägen till Sverige. Han fick också följa med när vi åkte ett litet tåg runt hamnen. Vi hittade också en super rolig lekplats som Oscar tyckte var jättebra för de hade olika ställen med vatten som man kunde leka i.

Idag är det söndag och vi har ätit pannkakor till frukost och nu ska vi hjälpa pappa att städa på sin båt, båten heter Dallas och man måste ha flytväst på sig när man är på. Men idag blåser det jättemycket så vi kan inte åka ut. Men vi ska ta lite bilder och lägga upp här.

Vi saknar er och pratar om er ofta och vad vi tror ni gör. Jacob  säger ofta att Marie, Catharina etc sa att jag behöver inte göra si och så eller så här gör jag med min fröken på dagis... Men mamma tror inte alltid på honom :)

Kram från Jonathan , Jacob, Cecilia och Chris

 

 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: