smithsdownunder.blogg.se

Nu flyttar vi till Narooma NSW och påbörjar ett nytt äventyr. Här vill vi dela med oss med våra upplevelser med nära, kära och ev okända! Den 28/1 2013 sticker vi!

Slö eftermiddag i solen

Jonathan spelade sin andra match idag och det gick bättre än första gången men det märks redan att en mamma som är väldigt aktiv i laget har sina "favo" spelare.... Tycker vi inte im! Jonathan har vl inte visat ännu att han är en talang men vad sjutton det ska vara roligt och inte tävling tävling tävling redan.  Jag och Monique gnällde lite i smyg på henne.Vår tränare var inte på plats, det är skollov här nu så han var väl ute på roligare äventyr, så vi hoppas det blir bättre när han är tillbaka! Annars funderade vi också på intensivträning under lovet ;)
 
Chris är ute och jobbar och vi har precis ätit lunch och nu leker pojkarna tillsammans ute på gräsmattan och jag funderar på om jag ska slappa eller packa.... Blir nog slappa! Lite senare i em ska vi till "klubben" för att fira em "kompis" till mig. Har bara träffat henne ett par gånger via Monique men hon bjöd mig till hennes middag i torsdags och udag firar hon på "klubben" så vi går dit en stund med en liten present och så får pojkarna leka samtidigt!
 
Kram kram

Vi fick det!!!!

Vi fick ok på att hyra huset med den underbara utsikten! Gå in på min facebook för att se ett par bilder som Chris tog tidigare idag när han visade barnen var vi ska ba. Jag var på utvecklingssamtal för Jonathan och hon hade bara bra saker att säga om honom. Vi är super stolta över hur bra det går för honom här!!!!!

Husbyte????

Vi är i full fart att hitta ett nytt boende. Vi hade bara ett sex månaders kontrakt på huset vi är i nu och det går ut i början på maj. Vi har ett x antal gånger kontaktat förmedlarna för att höra om vi kan förlänga avtalet och för ett par andra orskaer men de ringer ALDRIG tillbaka!!!! Så irriterande, vi har ringt varit där och gjort allt vi kunnat för att få ett svar men kvinnan som "sköter" vårat hus är inte på plats innan imorgon men då ringer hon etc etc. Tjosan att hon gör!
I fredags ringde ett annat bolag för att se när de passade för dem att komma och värdera huset?!??!??!
Vi sökte givetvis vår dam över denna fråga också men hon har inte ringt tillbaka.... Nu säger vi lycka till till ägarna som åter försöker att sälja detta konstiga hus!  ( vi hyrde det för de inte fick sålt det tidigare)Tror att de kommer bli väldigt svår sålt för det är ett konstigt hus och ingen värme/air con och området är inte det bästa i Narooma.
Igår var vi och tittade på ett annat hus som vi verkligen hoppas att vi får, får reda på det under dagen.... Det ligger i Dalmeny och har en helt underbar utsikt från den stora nybyggda altanen. Huset själv är inte modernt men rent och ändå i bra skick och stort nog fr att ta emot gäster från Sverige :). Håll tummarna för oss idag!
 
Kram kram