smithsdownunder.blogg.se

Nu flyttar vi till Narooma NSW och påbörjar ett nytt äventyr. Här vill vi dela med oss med våra upplevelser med nära, kära och ev okända! Den 28/1 2013 sticker vi!

Lördag morgon

Solen skiner, jag lyssnar på Morgonpasset i p3 ( en dag efter men vad gör det), jag har blivt erbjuden "timmar" från 6/9, min tand är fixad, träningsvärken är inte så illa längre och ikväll har Adele lovat att vara barnvakt så vi ska ut på date! ja, just nu är det ganska skönt att leva  i  Dalmeny.... Och det viktigaste av allt : om FYRA veckor har vi bästaste mamma och pappa här !!!!!  Vi planerar alla vad vi ska göra.
Chris ser fram emot mammas matlagning och lagning av kläder, Jonathan vill visa glassbaren, klubben och båten, Jacob ska cykla jättesnabbt med morfar ;) Jag ska bara njuta av att umgås med dem igen och hjälpa mamma att sy gardiner till köket .....
Ska ta mig kameran ut idag och se om vi kan få till lite fina bilder!
Kram kram

Tandläkare - vill inte!!!

I lördags åt jag musli och yogurt, inget konstigt alls men jag gjorde sönder en tand!!!! Chock, jag har aldrig gjort det tidigare och det känns mysko..... Tack och lov gör det ju inte ont men det är irriterande så idag ska jag till tandläkaren och ta reda på om de är lika dyra som i Sverige. Är de säkert......
Och så har jag djävulskt ont i mina ben, gjorde Boot Camp nummer två igår och jösses idag känns det. Tröstar mig lite med att Monique som är mycket merr vältränad än jag också har ont idag ;) Får nog äta lite godis idag medans jag peppaar mig själv för kl 0930 imorgon,  då kör vi igen! 
Nu hör jag en irriterad stämma (Chris) som försöker förklara för Jacob att han måste jobba lite nu och han får sluta springa runt i garaget, bäst att rädda Jacob!
 

Ouch , träningsvärk.....

Känner det redan och imorgon kommer det väl bli ännu värre... Min stackars rumpa och ben! Fick för mig att vara duktig och cykla till Narooma längs den idylliska strandpromenaden. Jo jo, fint som bara den var det men mer backar, vind och hårdare sadel än jag räknat med. Hade min kamera funkat på mobilen hade de kommit foton, ska ta med kameran nästa gång.
Anledningen till detta äventyr är att jag och Jacob köpte varsin cykel igår!!!!  Jonathan har en sedan tidigare men tycker det skulla vara kul om vi alla tre kunde ut på längre turer. Jacob fick prova sin igår och han var så glad och duktig !!!! Han stack iväg , stödhjul på, och det var svårt att få han att stanna.... Tur var det väl att det inte var så många andra ute för trafikvett fattas honom totalt !   Måste nog hitta något bra att muta honom med för att få han att sitta i sin sits bakom mig, förslag????
 
Måste bara också berätta om hur superstolt jag blev idag när Jonathans lärare kom fram och sa att igår hade haft någon slags uyvärdering på hur de utvecklas i att skriva och läsa. Hon sa att han var nu en av de bästa och var sååååååå duktig! Min älskade plutt, har även märkt det själv hur han ljudar och lättare sätter ihop ord. Bara på en vecka har han tagit stora steg framåt!  Han har länge velat prova på att klättra på en klättervägg och det ska han få göra på söndag, han vet inte om det än så det blir en bra överaskning för honom hoppas vi!
 
Nu ska jag resa på mina stackars ben och hänga upp lite tvätt innan Jacon ska hämtas på dagis och Jonathan i skolan.
 
Go helg på er!