smithsdownunder.blogg.se

Nu flyttar vi till Narooma NSW och påbörjar ett nytt äventyr. Här vill vi dela med oss med våra upplevelser med nära, kära och ev okända! Den 28/1 2013 sticker vi!

Pop

Pop , farfar kom igår kväll ich pojkarna blev väldigt glada och var med en gång ute i mörkret för att titta på bussen! Idag har de inspekterar den lite mer och konstaterat att det finns både toa, dusch, micro, tv och säng!!!! Mycket spännande för Jonathan och Jacob. Ska försöka mig på lite bilder imorgon.....
 
Imorgon ska  Jacob få ett par extra vaccin, de har inte samma vaccinerings "program" som vi så för att han ska få börja dagis/preschool och även skola måste han stickas :(   Det är bla en för vattkoppor och den är jag lite tveksam över men men tycker de att det är nödvändigt så är det väl bäst att följa deras "regler". Jonathan blev godkänd av skolan med de vaccin han har så han hade tur ;) 
 
Dagens största grej: jag och Jacob hittade pepparkakor OCH knäckebröd i vår lokala mataffär!!!!!!! Hur glada blev inte vi , pepparkakor var Annas och mycket mycket smaskiga. Knäckebrödet var nog inte ett svenskt märke men de ska vi också prova. Yvonne som är gift med svenska Kjell (bor här sedan mänga år) blev också väldigt glad när vi ställde fram kakorna på vårt "matbord" på playgroup idag. Men maten ikväll blir mindre spännande: korv och potatismos.....
 
Kram kram
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Ulla
skriven :

Kul för pojkarna att Pop har kommit till er. Hur gick det med bussparkeringen? :) Smaskens med pepparkakor, du kanske hittar lite mer "svensk" mat i butiken... Kommer du ihåg att i Baron Bay hade dom en hel hylla med svenska varor i affären intill campingen. Du får krama Jacob lite extra i morgon när det sprutdax. Krama från mormor också :)

2 Linda
skriven :

Eftersom vi har skolavslutning idag tänkte vi lyxa till det med en äkta familjerätt - thailändskt från Björketorp! ;)

3 Carina Jönsson
skriven :

Hej kusin. Äntligen har jag "fått tummen ur" o letat upp dig på nätet. Kollat på bilderna, vad fint ni bor. Hoppas att det löser sig med arbete annars är det en fantastisk möjlighet att vara mamma på heltid också, pojkarna växer upp och kunskapen om ditt arbete har du kvar, du hinner med att arbeta. Önskar er allt gott, sköt om er.
Kramar, Jönssons

Svar: Tack!
C Smith