smithsdownunder.blogg.se

Nu flyttar vi till Narooma NSW och påbörjar ett nytt äventyr. Här vill vi dela med oss med våra upplevelser med nära, kära och ev okända! Den 28/1 2013 sticker vi!

Cross Country

Idag har Jonathan utfört sin första Cross Country "tävling" i skolan. Det bästa med dagen, enligt honom,  var att de fick åka buss tillbaka till skolan!!! Han var duktig som bara den och kämpade på. De sprang i sina åldersgrupper och Jonathan fick springa med 6 åringarna så jag tror att de som var bättre var mycket äldre....
Hans kompis Keanu vann i sin grupp!
Men nu har vi påskhelg ! De har inte lov än men iallefall långhelg och givetvis när båten är fullbokad så verkar värdret inte så lovande.... Så jäkla typiskt, men vi hoppas att det bara är imorgonbitti som fryser inne. Vågor, tidvatten, swells, bar och allt var det heter. Det är inte enkelt att försöka driva ett företag som är så beroende av väder och vind. På lördag ska jag och pojkarna till Tilba Tilba och gå på påskfestival med Keanu och hans mamma, det ska finnas god mat, lek, parad och mycket annat så det ser vi fram emot. På söndagen som är den dag de "firar" påsk här är vi bjudna till Adele (som också är ny), så himla snällt av henne att tänka på oss och komma ihåg att vi skulle vara hemma själva ( vi räknar med at Chris jobbar).  Det är ju tyvärr så det kommer bli, att Chris jobbar på högtider och skollov.... Varför är det inte närmare och billigare att åka hem???
 
Glad Påsk alla! Kramar från oss
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 mormor ulla
skriven :

Jonathan tycker det är kul att springa på tävling, jätteduktigt gjort. Kram från mormor